VIDEO Cum se antrenează astronauţii NASA înainte de a ajunge în Spaţiu

VIDEO Cum se antrenează
astronauţii NASA înainte de a ajunge în Spaţiu

Cursuri pentru astronauţi

NASA a prezentat un clip prin care arată cum se antrenează astronauţii pentru a face faţă oricărei situaţii apărute în Spaţiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o postare recentă pe Instagram, NASA arată exact ce trebuie să ştie persoanele care visează să ajungă în spaţiu pentru a fi capabile să rezolve orice problemă întâmpinată.

Cei care urmează cursurile nu învaţă doar cum să trăiască la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, ci şi cum să facă experimente ştiinţifice în condiţii de microgravitaţie, scrie mediafax.ro

Fost colonel în Air Force, Terry Virts are o experienţă de peste 200 de zile petrecute în Spaţiu, explică primul obstacol pe care îl au de depăşit astronauţii: ai senzaţia că vei cădea. Poţi să te eliberezi şi pluteşti, nu e nicio problem, spune acesta. Este un capitol la care trebuie să-ţi antrenezi creierul să conştientizeze. Un alt lucru pe care trebuie să-l înveţi când ajungi prima dată în Spaţiu este cât de puţină forţă este necesară pentru a te mişca. Un alt lucru extraordinar este că poţi să stai pe tavan, mai spune Virst. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările