Povestea călugăriţelor care cultivă canabis pentru a vindeca lumea

Povestea călugăriţelor care cultivă canabis pentru a vindeca lumea

Ordinul Sisters of the Valle cultivă canabis într-o fermă dintr-un orăşel din statul California.

Să fii călugăriţă nu este o „meserie“pentru toată lumea. Este nevoie de disciplină, dăruire, empatie şi răbdare. Ocazional, necesită şi o bună cunoaştere a naturii, inclusiv a... canabisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Misiunea noastră este de a vindeca cu fiecare remediu natural pe care îl avem la dispoziţie şi de a contribui la răspândirea unor informaţii corecte despre canabis”, spune o călugăriţă din Ordinul Sisters of the Valley, a cărei mică afacere a fost fondată la 1 ianuarie 2015, într-o fermă dintr-un orăşel din statul California. 

“Respectă Mama Pământ şi darurile ei. Pe măsură ce o iubeşti şi o îngrijeşti, îţi va da şi ea înapoi. Vindecă-ţi corpul aşa cum intenţionează natura. Fii liber să trăieşti viaţa pe care vrei să o trăieşti. Fii liber să alegi medicamentul naturii pentru a-ţi vindeca corpul”, este mesajul măicuţelor.

Citeşte aici cum îşi vând măicuţele leacurile cu canabis, deşi acestea nu au fost niciodată aprobate de autorităţile americane şi vezi o galerie foto cu grădina lor "secretă".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările