Cum să faci culoarea părului să reziste mai mult? Soluţia e ieftină şi la indemâna oricui!

Cum să faci culoarea părului să reziste mai mult? Soluţia e ieftină şi la indemâna oricui!

Vopsitul părului este o metodă de înfrumuseţare la care din ce în ce mai multe femei apelează. Schimbările de look sunt benefice din când în când, indiferent că apelezi la pigmenţi de culoare puternici, vopsea fără amoniac sau chiar nuanţator.

Atunci cand o femeie ia decizia de a-si vopsi parul, cea mai mare dorinta este ca intensitatea culorii sa dureze cat mai mult timp si sa atraga atentia într-un mod păcut.
Fie că te vopseşti acasă, fie ca mergi la un salon pentru a beneficia de îndemanare a profesioniştilor, acest truc te va ajuta să menţii pe o perioadă mai mare acea nuanţă vibrantă.
Pentru ca noua ta culoare să dureze un timp îndelungat, îţi prezentăm un secret pe care toate femeile ar trebui să-l cunoască: crema de protecţie solară, folosită ca mască pentru părul proaspăt vopsit. Ingredientul se numără printre produsele cosmetice care nu lipsesc din colecţia niciunei femei, mai ales în timpul verii.
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: