Articol publicitar

Cum combaţi riscul de burnout când lucrezi de acasă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Munca flexibilă este unul dintre cele mai dezirabile avantaje pentru angajaţi. 70% dintre angajaţii din UK consideră un job flexibil ca fiind mai atractiv decât unul fără beneficii de flexibilitate şi 30% ar fi ales flexibilitatea în faţa unei măriri de salariu, după cum arată un studiu realizat anul trecut.

. Însă după pandemie, munca flexibilă sau cel puţin o formă a acesteia – munca de acasă – a fost implementată brusc în multe organizaţii, iar trecerea abruptă ne-a făcut să vedem şi reversul medaliei: şi muncind de acasă putem ajunge la burnout, conform unui articol publicat pe thriveglobal.ro.

La emisiunea Adevăr sau… întâmplare am discutat despre burnout şi relaţia nostră cu munca, alături de Roxana Grigorean, psihoterapeut. Ce legătură este între burnout şi depresie, ce este de făcut atunci când simţi că job-ul te epuizează, cine este afectat de burnout, care este legătura dintre burnout şi ritmul de lucru sau satisfacţia la locul de muncă, în ce măsură ne este benefic sportul atunci când suferim de burnout, ce piedici ne pune perfecţionismul şi cum ne ajută somnul şi tehnicile de mindfulness. Câte mituri şi întrebări tot atâtea răspunsuri şi lămuriri, oferite simplu şi concis de psihoterapeutul Roxana Grigorean.

Urmăreşte întregul episod Adevăr... sau întâmplare cu Roxana Grigorean, un concept Thrive Global difuzat pe Magic TV şi pe YouTube Magic FM România, pentru a-ţi elucida cele mai arzătoare întrebări legate de burnout şi lucrul de acasă.

Şi nu uita să te abonezi pe canalul YouTube Magic FM România pentru a urmări toate emisiunile Thrive Global şi citeşte thriveglobal.ro pentru a fi la curent cu ultimele articole.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite