Cele mai periculoase meserii din lume. Avocaţii au risc mare să facă accident vascular cerebral

Cele mai periculoase meserii din lume. Avocaţii au risc mare să facă accident vascular cerebral

Unele meserii îţi pot afecta serios sănătatea FOTO Shutterstock

Multe persoane îşi doresc o carieră de succes şi câţştiguri financiare pe măsura. Totuşi, mulţi dintre ei nu se gândesc la modul în care viitoarele lor slujbe le vor afecta sănătatea. Iată câteva dintre cele mai „nesănătoase‟ meserii din lume!

Ştiri pe aceeaşi temă

Jobul mult visat poate să nu fie aşa cum te-ai aşteptat. Multe ore petrecute în picioare sau, dimpotrivă, pe scaun, precum şi expunerea la riscuri îţi pot afecta serios sănătatea fizică şi psihică. Cine ar fi crezut că floriştii sau pescarii pot intra în categoria oamenilor cu cele mai periculoase joburi din lume? Iată de ce!

Pescarii cad uşor din barcă

Deşi mulţi oameni adoră să pescuiască, deoarece este o activitate relaxantă, se pare că pescuitul poate fi un job periculos. În anul 2011, în urma Recensământului Naţional al Vătămărilor Profesionale, Biroul de Statistică din SUA a constatat că industria pescuitului a suferit cele mai multe decese din acel an. Mulţi muncitori au murit în timp ce lucrau, deoarece bărcile în care se aflau se răsturnau.

Află aici ce alte meserii sunt considerate cele mai periculoase din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările