Autorităţile investighează o companie care şi-a obligat angajaţii să mănânce viermi VIDEO

Autorităţile investighează
o companie care şi-a obligat angajaţii să mănânce viermi VIDEO

O companie chineză şi-a obligat angajaţii să mănânce viermi

Un filmuleţ ajuns viral pe reţelele sociale scoate la iveală mai noile pedepse aplicate de un manager angajaţilor filmei pe care o conduce. Aceştia sunt obligaţi să mănânce viermi vii şi să spele veceuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii unei companii din China au fost forţaţi să mănânce viermi vii, ca pedeapsă pentru că nu şi-au atins obiectivele de vânzare. Sancşiunea face parte din regulamentul semnat chiar de angajaţi, mulţi dintre aceştia crezând că este doar o glumă.

Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre angajaţi a filmat momentul în care colegii săi sunt forţaţi să mânânce viermii, postând filmarea pe reţelele de socializare, transmite Daily Mail.

Unul dintre manageri s-a apărat spunând că pedeapsa bizară face parte din noile politici disciplinare ale companiei, care au fost acceptate de către toţi angajaţii.

Printre noile reguli s-ar fi numărat şi plata unei amenzi sau spălatul veceurilor.

Oficialii locali au declarat presei că investighează incidentul. Se pare că videoclipul a fost filmat, luni, la o companie de design interior din Bijie, provincia Guizhou, din sud-vestul Chinei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: