A vrut să scape de gândaci dând foc cuibului, dar şi-a aruncat grădina în aer VIDEO

A vrut să scape de gândaci dând foc cuibului, dar şi-a aruncat grădina în aer VIDEO

Momentul în care bărbatul şi-a aruncat grădina în aer

Un grădinar amator din Brazilia şi-a aruncat peluza în aer în timp ce încerca să scape de gandacii care îi invadaseră grădina.

Când şi-a văzut curtea invadată de insecte, Cesar Schmitz a decis să încerce să scape de ele dând foc cuibului. Numai că planul nu s-a potrivit cu realitatea, grădinarul amator ajungând să-şi arunce grădina în aer, scrie DailyMail. 

Scena a fost filmată de o cameră de supraveghere care surprinde perfect momentul în care bucăţi din gazon sar în aer.
 
Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care locuieşte în Enéas Marques, sudul Braziliei, a declarat pentru FocusNews că a decis să ia măsuri după ce soţia lui s-a plâns că insectele le-au invadat grădina. „S-a speriat de ele şi m-a rugat să le distrug cuibul o dată pentru totdeauna.”
 
La început, Schmitz a folosit un spray otrăvitor pentru uciderea gândacilor, dar produsul nu a dat rezultatele scontate. Disperat, bărbatul a căutat o altă soluţie pentru a scăpa de insecte şi a decis să le dea foc, după ce a turnat benzină în cuibul insectelor.
 
Filmuleţul îl surprinde pe bărbatul care, după trei încercări, reuşeşte să arunce un băţ de chibrit aprins, moment în care grădina sare în aer. Doi câini care leneveau pe gazon au scăpat nevătămaţi. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: