A primit numele Baby Yoda după ce a fost salvat din incendiile californiene. Puiul de pisică a cucerit internetul

A primit numele Baby Yoda după ce a fost salvat din incendiile californiene. Puiul de pisică a cucerit internetul

Baby Yoda ae maxim 3 săptămâni FOTO CNN

Un pui de pisică salvat din incendiile de vegetaţie din California a cucerit internetul. Patrupedul, care a primit numele Baby Yoda, arată exact ca personajul „Războiul Stelelor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un pui de pisică a fost salvat de pompierii care se luptă cu flăcările incendiilor de vegetaţie din California. Patrupedul are aproximativ 2 - 3 săptămâni şi a fost găsit acoperit de fum şi cenuşă.

Acesta a fost dus la adăpostul pentru animale din Cal Oak şi examinat de un medic veterinar, primind numele de Baby Yoda, scrie CNN.

Cu urechi enorme, ochi rotunzi şi un nas mic, Baby Yoda arată exact ca personajul „Războiul Stelelor“.

Grupul de salvare aşteaptă cel puţin o lună ca victimele incendiilor să revendice animale de companie salvate înainte de a le oferi spre adopţie, însă cererile pentru Baby Yoda sunt foarte multe.

„Le vom oferi tuturor şansa de a-şi revendice animalele. Cine ştie, părinţii lui Baby Yoda ar putea fi printre victimele strămutate şi aşteaptă să o recupereze”, au spus reprezentanţii centrului. Până atunci, micul pisic strânge fani în social media.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările