Tinder adaugă un buton de panică drept măsură de siguranţă: ce include noua funcţie a aplicaţiei de dating

Tinder adaugă un buton de panică drept măsură de siguranţă: ce include noua funcţie a aplicaţiei de dating

Tinder adaugă un buton de panică

Aplicaţia de dating Tinder adăugă un buton de panică şi mai multe măsuri de securitate în formatul platformei online.

Noile funcţii pe care Tinder le adaugă include un buton de panică, asistenţă în caz de urgenţă, serviciu de localizare şi verificarea fotografiilor, scrie BBC
 
Tinder va oferi aceste funcţii prima dată în Statele Unite începând cu data de 28 ianuarie, dar nu a specificat când vor fi aplicate noile măsuri, la nivel global.
 
Match Group, compania care deţine Tinder şi alte aplicaţii cum a fi PlentyOfFish, OkCupid şi Hinge, intenţionează să aplice noile funcţii şi pe celelalte platforme de dating în viitor.
 
Grupul a comunicat că a făcut investiţii în Noonlight, program care răspunde la situaţiile de urgenţă din mediul online şi care mai oferă şi alte servicii de siguranţă pe care Tinder le va utiliza.
 
Tehnologia Noonlight, care transmite cu acurateţe date privind localizarea, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a raporta o situaţie de urgenţă. 
 
Printre noile funcţii Tinder se află şi verificarea fotografiilor FOTO Tinder
 
Înainte de a se întâlni cu cineva, utilizatorii vor putea să salveze informaţii despre respectiva persoană, cât şi despre locul de întâlnire. Astfel, dacă ei apasă butonul de panică, serviciile vor fi alertate şi se vor conecta cu detaliile.
 
 
Utilizatorii Tinder vor avea posibilitatea să ofere detalii despre întâlnirea pe care urmează să o aibă FOTO Tinder
 
„Experienţa de dating sigură şi pozitivă reprezintă ceva crucial pentru afacerea noastră“, a spus şeful executiv Match Group, Mandy Ginsberg.
 
Decizia vine după ce în anul 2018, în Marea Britanie, poliţia a înregistrat un număr record de hărţuiri sexuale prin intermediul reţelelor de dating, care a fost dublu în comparaţie cu anul 2014. 
 
 
                                   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: