O cosmeticiană a explicat care sunt cele 5 forme de vagin pe care le-a văzut de-a lungul carierei sale şi caracteristicile fiecăruia FOTO

O cosmeticiană a explicat
care sunt cele 5 forme de vagin pe care le-a văzut de-a lungul carierei sale şi caracteristicile fiecăruia FOTO

O vânzătoare de bikini a explicat care sunt cele 5 forme de vagin pe care le-a văzut de-a lungul carierei sale. FOTO citajmuski.com

Perdea, potcoavă sau lalea sunt doar câteva dintre formele pe care vaginul le poate avea. Plecând de la ideea că femeile cred în mod greşit că vaginul trebuie să aibă forma perfectă, văzută în cartea de anatomie, o cosmeticiană a explicat care sunt caraceristicile acestei părţi a corpului, întâlnite la clientele pe care le-a epilat inghinal de-a lungul vremii.

Contrar credinţei populare, cele mai multe vagine nu sunt perfecte şi simetrice. Mai degrabă, această parte a corpului arată destul de diferit la fiecare femeie în parte, scrie The Daily Mail. O fostă cosmeticiană, care nu a dezvăluit numele salonului la care a lucrat pentru a proteja identitatea clientelor sale, a explicat că a identificat cinci forme diferite de vagin pe care le-a văzut în cariera sa, din dorinţa de a face femeile să înţeleagă că dacă vaginul lor nu au forma perfectă, văzută în cartea de anatomie, nu înseamnă că au un defect.

Denumirile pe care le-a ales descriu aspectul exterior şi nu vaginul în sine. 

Barbie

Forma cel mai rar întâlnită este cea pe care cosmeticiana o numeşte Barbie, în care labiile mici sunt acoperite în totalitate în labiile mari. Aceasta este forma pe care şi-o imaginează majoritatea celor care se gândesc la aspectul unui vagin.

Ms. Puffs (labii pufoase)

Această variantă de vagin este asemănătoare cu varianta Barbie, doar că labiile mici nu se văd, fiind bine acoperite de cele exterioare, care sunt ceva mai umflate. Forma vaginului nu are nicio legătură cu vârsta sau greutatea unei femei.

Ms. Curtains (draperii)

Aceasta este una din cele mai întâlnite forme. Labile mici sunt ieşite în exterior, fiind vizibile.

Ms. Horseshoe (potcoavă)

Este vaginul care se deschide larg în partea de sus, dar se închide în partea de jos, având forma unei potcoave.

Ms. Tulip (lalea)

În cele din urmă, amintim de forma de vagin care arată ca o lalea, cu labiile mici uşor expuse în jurul labiilor exterioare.

„Morala este că fiecare vagin este diferit, dar împarte o caracteristică unică cu toate celelalte vagine, şi nimeni nu trebuie să se simtă ciudat sau anormal“, a concluzionat cosmeticiana

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările