Curiozităţi despre penis: suprinzătoarea cauză a fracturilor peniene şi cine sunt bărbaţii cu cea mai puternică spermă

Curiozităţi despre penis: suprinzătoarea cauză a fracturilor peniene şi cine sunt bărbaţii cu cea mai puternică spermă

Curiozităţi despre penis FOTO Daily Mirror

Curiozităţi despre penis. Deşi propriul organ genital este centrul universului pentru unii bărbaţi, de cele mai multe ori se întâmplă ca reprezentanţii sexului tare să ştie destul de puţine lucruri despre acesta.

Publicaţia dedicată bărbaţilor „Men's Health” a realizat o listă cu cele mai interesante lucruri despre organul sexual masculin:

Curiozităţi despre penis: fumatul afectează mărimea

Fumatul poate scurta penisul cu până la un centimetru. Pentru o erecţie „sănătoasă” este nevoie de o circulaţie bună, iar fumatul calcifiază vasele de sânge şi provoacă probleme circulaţiei erectile.
 
Mii de metri de piele din prepuţ
 
Doctorii pot face grefe de piele pentru victimele de incendiu din prepuţul bebeluşilor circumcişi. Dintr-un prepuţ se pot obţine până la 23.000 de metri pătraţi de piele.
 

Curiozităţi despre penis: problemele cauzate de o prostată mărită

O prostată mărită poate provoca atât disfuncţii erectile, cât şi ejaculări premature. 
 
Orgasmul masculin, doar câteva secunde de Rai
 
Orgasmul masculin durează, în medie, 6 secunde, în timp ce un orgasm feminin poate ajunge până la 23 de secunde.
 

Curiozităţi despre penis: Cea mai veche vietate cu penis

Cea mai veche specie de animal despre care se ştie că are penis este o creatură marină numită Colymbosathon ecplecticos, care se traduce în greacă prin „înotător extraordinar cu penis enorm”.
 
Din necircumcis, circumcis
 
Prepuţul poate fi reconstruit. Pielea mobilă de pe axul penisului se trage peste capul penisului şi se fixează acolo, după o perioadă lungă şi chinuitoare de recuperare. 
 

Curiozităţi despre penis: Masturbare la alt nivel

Doar un bărbat din 400 este destul de flexibil încât să îşi poată face singur sex oral. 
 
Tipuri de penis
 
Există două tipuri de penis: cele care se măresc considerabil atunci când sunt în erecţie şi cele care par mari în majoritatea timpului, dar care nu îşi schimbă cu mult dimensiunea atunci când sunt în erecţie. 
 

Curiozităţi despre penis: cât durează de fapt o partidă de sex

Potrivit cercetătorilor germani, o partidă de sex durează în medie două minute şi 50 de secunde, deşi femeile percep această perioada ca fiind mai lungă, până la cinci minute şi 30 de secunde.
 
Mărimea contează
 
Cercetătorii de la Universitatea de Stat din New York au descoperit că mărimea contează când vine vorba de deplasarea materialului seminal spre ovulele femeii. Un penis mai lung vine „la pachet” cu şanse sporite de sarcină. 
 

Curiozităţi despre penis: Bărbaţii arătoşi au spermă mai puternică

Oamenii de ştiinţă spanioli au concluzionat, în urma unui studiu, că bărbaţii mai chipeşi au sperma mai puternică. Aceştia au arătat femeilor care au luat parte la cercetare fotografii cu bărbaţi cu spermă de calitate bună, medie, şi proastă şi le-au rugat să îl aleagă pe cel mai atrăgător dintre aceştia. Majoritatea a ales bărbatul cu spermă puternică. 
 
Cauza fracturilor de penis
 
Cea mai freventă cauză a fracturilor peniene este masturbarea viguroasă, potrivit „Men’s Health”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările