Cum îţi dai seama dacă este dotat: corelaţia dintre degetele de la mâini şi mărimea bărbăţiei şi care este dimensiunea preferată de femei

Cum îţi dai seama dacă este dotat: corelaţia dintre degetele de la mâini şi mărimea bărbăţiei şi care este dimensiunea preferată de femei

Mărimea penisului le provoacă adevsea bărbaţilor stări de anxietate. FOTO Arhivă Adevărul

Penisul, simbol al masculinităţii, puterii şi virilităţii este învăluit în mister, însă oamenii de ştiinţă au raspuns la multe din întrebările curioşilor, determinând, printre altele, care este mărimea medie a penisului, dar şi cea ideală pentru femei, precum şi care este corelaţia dintre degetele de la mâini şi dimensiunea penisului.

Publicaţia americană ştiinţifică „Psychology Today” a adunat laolaltă rezultatele mai multor studii care privesc penisul uman, dând astfel răspunsuri la o serie de întrebări: 

1. Mărimea medie a penisului şi ce îşi doresc de fapt femeile 

Mărimea penisului stârneşte motive de îngrijorare în rândul celor mai mulţi dintre bărbaţi, care de multe ori supraestimează mărimea media a penisului. Potrivit unui studiu realizat pe un eşantion de 15.000 de persoane, lungimea medie a unui penis erect depăşeşte cu puţin 13 centimetri. Cu toate acestea, preferinţele femeilor sunt altele. Reprezentantele sexului frumos consideră că mărimea ideală a unui penis este de 16 centimetri. 

2. Ce ne „prezice” mărimea penisului

Estimările mărimii penisului bazate pe factori precum vârsta, înălţimea sau lungimea labei piciorului sunt incorecte, potrivit publicaţiei „Psychology Today”. Indicii demne de luat în seamă sunt însă etnia şi lungimea degetelor de la mâini. Cercetătorii coreeni de la Universitatea Gachon au demonstrat, cu ajutorul a 144 de voluntari, că diferenţa de lungime dintre degetul arătător şi inelar poate fi un indiciu pentru mărimea penisului în cazul bărbaţilor. Mai exact, cu cât este mai lung arătătorul decât inelarul, cu atât mai mare va fi penisul bărbatului. Această corelaţie este strâns legată de cantitatea mare de testosteron la care fătul este expus în pântecul mamei.

3. Bărbaţii cred că femeile vor mai mult decât vor de fapt

Anxietatea bărbaţilor în legătură cu acest subiect este cauzată în mare parte de preferinţele pe care cred, în mod incorect, că le au femeile. Pe lângă anxietate, bărbaţii care sunt nemulţumiţi de mărimea penisului lor au adesea  probleme sexuale şi o stimă de sine redusă. Toate acestea din cauză că reprezentanţii sexului puternic sunt de părere că femeile vor penisuri mai mari decât vor ele de fapt. Cu toate acestea, o cercetare realizată pe 52.000 de femei şi bărbaţi heterosexuali a dovedit că 85% din femei sunt mulţumite de dimensiunea penisului partenerului lor. 

4. Când este importantă mărimea penisului pentru femei

Potrivit studiilor, preferinţele femeilor cu privire la mărimea penisului depind de tipul sau durata relaţiei în care sunt implicate. De exemplu, atunci când nu îşi doresc o relaţie serioasă, femeile tind să prefere bărbaţii cu penisul de dimensiuni mai mari decât în cazul unei relaţii serioase. 

5. Cum pot obţine bărbaţii un penis mai mare

În ciuda tuturor produselor sau tehnicilor bizare menite să mărească penisul unui bărbat promovate de diverse site-uri, nu există dovezi că organele genitale îşi pot schimba dimensiunea prin intermediului exerciţiilor fizice, a pilulelor sau al altor poţiuni „magice”. Singura modalitate de a modifica forma şi mărimea penisului este cea chirurgicală.

6. Erecţii dorite şi nedorite

Erecţiile pot apărea uneori în momente total nepotrivite, mai ales în cazul adolescenţilor. Bărbaţii maturi au, în medie, între trei şi cinci erecţii pe noapte. Până şi bebeluşii pot avea erecţii încă de când se află în pântecul mamei.

7. Când se micşorează penisul

Temperaturile scăzute pot cauza micşorarea temporară a penisului, în timp ce fumatul poate fi cauza micşorării permanente, de până la un centimetru, a organului sexual masculin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările