Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă

Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă

Cuplurile de pretutindeni sunt adeptele unui număr restrâns de poziţii.

Când vine vorba de sex, oricât de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite poziţii sau cele mai fierbinţi, adevărul este că încă sunt oameni care le preferă pe cele clasice, indiferent în ce colţ de lume s-ar afla. Dar există şi câteva surprize.

Uimitor sau nu, cuplurile de pretutindeni sunt adeptele unui număr restrâns de poziţii.

69 se află în topul preferinţelor

Este uimitor faptul că această poziţie nici măcar nu implică penetrarea! 69 este apreciată tocmai datorită faptului că e una dintre puţinele poziţii care permit ambilor parteneri să se bucure de moment, în lipsa contactului dintre organele genitale.

Fluturele, surpriza clasamentului

Faptul că o poziţie exotică cum ar fi fluturele (The Butterfly) a bătut poziţii clasice vechi, precum misionarul, arată că, totuşi, unora le place şi să experimenteze în dormitor. Aceasta cere femeii să se întindă pe marginea patului în timp ce partenerul se poziţionează între picioarele ei. Din cauza unghiului unic, poziţia permite o penetrare mai adâncă şi o stimulare vaginală uimitoare.

Află care sunt cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă pe clickpentrufemei.ro.

5 locuri inedite în care să faci dragoste - şi poziţiile ideale
6 poziţii pentru o experienţă intensă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările