Ce simt femeile când li se face sex oral: „Toate terminaţiile nervoase prind viaţă, iar vaginul meu ia foc”

Ce simt femeile când li se face sex oral: „Toate terminaţiile nervoase prind viaţă, iar vaginul meu ia foc”

FOTO Arhivă Adevărul

Sexul oral este, pentru unele femei, cireaşa de pe tort în timpul preludiului, în timp ce altele nu se dau în vânt după acest tip de stimulare sexuală. Ce simt, însă, reprezentantele sexului frumos în timpul sexului oral?

Jurnalistul şi autorul american Dan Savage este cunoscut pentru afirmaţiile sale controversate, printre acestea regăsindu-se şi cea conform căreia „sexul oral ar trebui să fie standardizat, «încorporat» fiecărei persoane şi orice model care nu vine la pachet cu plăcerea de a oferi ar trebui să fie «returnat»”. Savage este de părere, aşadar, că dacă unul din parteneri nu este dispus să facă sex oral, acesta ar trebui părăsit. Părerile, îndeosebi ale femeilor, faţă de acest subiect sunt, însă, împărţite. Unele reprezentante ale sexului frumos se dau în vânt după satisfacerea orală, altele pot trăi şi fără, în timp ce câteva nu se pot bucura în niciun chip de cunnilingus. 

Câteva femei, intervievate de publicaţia „Bustle”, au declarat ce simt atunci când li se face sex oral:

1. „Mă simt de parcă aş fi dezbrăcată în faţa unei întregi audienţe şi vreau doar să fiu acoperită şi îmbrăţişată. Simt, însă, puseuri subtile de plăcere. Mă tot gândesc şi nu îmi pot da seama dacă îmi place sau nu. Oricum, nu cred că vaginul meu are un gust bun, aşa că bărbatul cu care fac sex nu trebuie neapărat să o facă”, susţine Rachel, în vârstă de 29 de ani. 

2. „Mi-e puţin teamă şi ruşine, dar sunt excitată. Mă tot macină problema mirosului propriului vagin”, spune Sarah, în vârstă de 27 de ani.

3. „Mă simt diferit cu fiecare partener. Personal, am nevoie de o stimulare mai puternică şi mai direct decât cea oferită cu limba, aşa că de multe ori mă simt amăgită. Sunt mult mai excitată atunci când cineva îmi freacă direct clitorisul sau mă ţine strâns şi mă sărută pasiional decât atunci când mi se face sex oral. Totuşi, am întâlnit şi bărbaţi care s-au descurcat de minune. Nu pot să spun că au făcut ceva diferit, dar am văzut «lumina» despre care vorbesc iubitoarele de cunnilingus”, mărturiseşte Ruby, în vârstă de 28 de ani. 

4. „Nu mă simt atât de bine, decât dacă persoana care îmi face sex oral este extreme de talentată sau dacă îşi foloseşte şi degetele. Nu mă gândesc la nimic în momentul ăla, decât dacă cel care este cu capul între picioarele mele chiar nu se pricepe la ce face”, spune Zoe, în vârstă de 28 de ani. 

5. „Toate terminaţiile nervoase prind viaţă, iar vaginul meu ia foc. Mă gândesc fie că în scurt timp o să explodez, fie că mă plictisesc foarte tare. Depinde de cât de bine se pricepe partenerul meu”, precizează Claire, în vârstă de 22 de ani.

6. „La început nu mi se părea mare lucru, din cauza lipsei de experienţă şi din cauză că nu eram foarte excitată. Am început să mă simt mai confortabil cu corpul meu şi îmi este mult mai uşor să mă excit. Creed că acum ar fi mult mai bine”, mărturiseşte Emily, în vârstă de 27 de ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările