VIDEO Tot ce trebuie să ştii despre noua Dacia Sandero

VIDEO Tot ce trebuie să ştii despre noua Dacia Sandero

Dacia Sandero 2020

Dacia Sandero este unul dintre cele mai bine vândute modele Dacia pe piaţa europeană. Ce aduce nou a treia generaţie?

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacia Sandero - Dimensiuni

Noua generaţie are o lungime de 4.088 mm ( +19 mm), o lăţime de 1.848 mm/ 2.007 mm luând în calcul şi oglinzile laterale ( +115 mm), înălţimea este de 1.499 mm ( -20 mm), ecartament faţă 1.532,6 mm ( +36,6 mm), ecartament spate 1.518,7 mm (+32,7 mm), ampatament 2.604 mm ( +15 mm).

Portbagajul oferă un volum apreciabil. În cazul modelului Sandero, acesta dispune (în funcţie de versiune) de un planşeu cu două nivele, cu o capacitate totală de 328 litri (310 litri +18 litri). Un plus de 8 litri comparativ cu vechea generaţie.

Exterior

Blocurile optice faţă şi spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură luminoasă în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, Noul Sandero beneficiază de o identitate puternică. Atât în faţă cât şi în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lăţime mai mare a vehiculelor.

Noul Sandero dispune, în funcţie de versiune, de roţi cu diametrul de 15” sau 16”. Puse în evidenţă de pasajele pronunţate, acestea sunt prevăzute, pe nivelul doi de echipare, cu jante de tip « Flexwheel ». Jantele de aliaj sunt disponibile opţional pe versiunea vârf de gamă, echipată cu anvelope de 16”. Garda la sol ridicată (133 mm) oferă siguranţă în toate condiţiile de utilizare urbană

Mânerele uşilor au de acum o formă mai ergonomică şi sunt mai uşor de utilizat.

Toate informaţiile oficiale despre a trei ageneraţie Dacia Logan pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările