Proteste violente în Los Angeles pornite de la un filmuleţ viral. Un transsexual s-a dezbrăcat alături de femei într-un spa VIDEO

Proteste violente în Los Angeles pornite de la un filmuleţ viral. Un transsexual s-a dezbrăcat alături de femei într-un spa VIDEO

Proteste violente în LA. FOTO captură video

În urma viralizării pe reţelele sociale a unui clip în care o femeie le reproşează angajaţilor unui spa că au permis ca un transsexual să se dezbrace alături de femei şi chiar fete minore, în Los Angeles au avut loc proteste violente duminică, informează LA Times.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din imagini se vede cum femeia, vădit revoltată, le reproşează angajaţilor că i-au permis unei persoane transsexuale să se dezbrace la spa, dar lucrătorii îi transmit că legea le interzice discriminarea.

După ce clipul s-a viralizat, câteva sute de persoane s-au strâns în faţa spa-ului şi au cerut să renunţe la această practică. În replică, alte sute de susţinători ai drepturilor persoanelor transgender au organizat o contrademonstraţie, iar lucrurile au degenerat.

În cele din urmă, a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i calma pe protestatari.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările