Jill Biden a decorat Casa Albă cu inimioare. Preşedintele Statelor Unite: Valentine's Day e ziua ei preferată FOTO

Jill Biden a decorat Casa Albă cu inimioare. Preşedintele Statelor Unite: Valentine's Day e ziua ei preferată FOTO

FOTO EPA

Jill Biden, care a decorat grădina de la Casa Albă cu inimioare. Noul preşedinte al SUA, Joe Biden, a dezvăluit că Valentine's Day este ziua preferată a soţiei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe peluza reşedinţei prezidenţiale au fost instalate mai multe decoraţiuni în formă de inimă. Ziua Sfântului Valentin este preferată Jill Biden, soţia liderului de la Casa Albă, după cum a precizat preşedintele Statelor Unite ale Americii. 

„La ce cadou v-aţi gândit pentru Sf. Valentin?”, l-au întrebat pe Joe Biden jurnaliştii strânşi la Casa Albă. „Încă nu e Sf. Valentin şi nu o să vă spun. Dar Sf. Valentin e o zi importantă, e ziua preferată a lui Jill", le-a declarat preşedintele Statelor Unite.

Întrebată, la rândul ei, ce a inspirat-o să decoreze Casa Albă cu ocazia zilei Sfântului Valentin, Jill Biden a Statelor Unite a precizat că dorit să aducă mai multă speranţă americanilor.

„Am vrut să aduc puţină bucurie, lucrurile au fost atât de complicate din cauza pandemiei şi toată lumea e deprimată. Aşa că e vorba doar de puţină bucurie, de puţină speranţă", a spus Jill Biden. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările