Israel, mai puţin de 1.000 de cazuri active de coronavirus

Israel, mai puţin de 1.000 de cazuri active de coronavirus

Foto EPA EFE (arhiva)

Israelul înregistrează mai puţin de 1.000 de cazuri active de coronavirus din luna martie a anului trecut, scrie Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce în perioada de vârf se înregistrau peste 70.000 de cazuri, numărul persoanelor grav bolnave de coronavirus a scăzut la mai puţin de 100 în ultima săptămână, potrivit Agerpres. 

De asemenea, a scăzut şi numărul infectărilor. Prin urmare, Israel a ridicat mai multe restricţii. Weekendul trecut, sute de creştini ortodocşi s-au putut bucura din nou de slujba de Paşte la biserică, după ce Israelul a anunţat relaxarea măsurilor de restricţie impuse de pandemia Covid-19 şi reluarea treptată a activităţilor, ca urmare a unei campanii de vaccinare accelerate.
 
Participarea la slujba de Paşte în interiorul bisericii a fost condiţionată de paşaportul verde, documentul emis de guvern tuturor celor care au făcut a doua doză a vaccinului anti-Covid-19, astfel că doar câţiva dintre credincioşii prezenţi au mai purtat masca. De asemenea, nu s-a mai ţinut cont de distanţarea socială, semn că lucrurile au reintrat pe făgaşul obişnuit în Israel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările