Femeia din Africa de Sud care s-a lăudat că a născut 10 copii a minţit. Presupusul tată cere oamenilor să nu-i mai doneze bani

Femeia din Africa de Sud care s-a lăudat că a născut 10 copii a minţit. Presupusul tată cere oamenilor să nu-i mai doneze bani

FOTO Thobile Mathonsi/African News Agency (ANA)

Povestea femeii din Africa de Sud care ar fi născut 10 copii la începutul acestei luni este falsă, a stabilit o anchetă oficială, citată de BBC. Niciun spital din provincia unde locuieşte aceasta nu are în evidenţă o astfel de naştere.

Autorităţile spun că Gosiame Sithole, în vârstă de 37 de ani, a fabricat această poveste deoarece testele medicale au arătat că aceasta nici măcar nu a fost însărcinată recent, conform Digi24. 

Site-ul de ştiri care a relatat primul despre sarcina extraordinară susţine în continuare că naşterea este reală şi că a avut loc în 8 iunie la spitalul din Pretoria. În plus, site-ul susţine că personalul medical care neagă acest eveniment nu ar fi fost pregătit pentru naşterea celor zece copii şi încearcă să-şi acopere neglijenţa. 

Dar chiar presupusul tată al celor 10 bebeluşi spune că încă nu şi-a întâlnit copiii. El crede că totul este o farsă şi le-a cerut oamenilor să nu mai doneze bani femeii.  

La o săptămână, soţul femeii a raportat dispariţia ei şi a cerut oamenilor să oprească donaţiile.

Între timp, asistenţii sociali au reuşit să o găsească pe Sithole, care a fost internată în spital. Femeia, în vârstă de 37 de ani, este ţinută sub observaţie pentru a stabili dacă este sănătoasă mintal.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările