VIDEO Momentul în care primele doze de vaccin Pfizer apar pe o linie de producţie din Belgia

VIDEO Momentul în care primele doze de vaccin Pfizer apar pe o linie de producţie din Belgia

Sticluţe de vaccin anti-COVID-19 pe o linie de producţie din Belgia FOTO captură Daily Mail

Daily Mail a publicat o fotografie cu momentul sosirii primelor sticluţe de vaccin Pfizer pe o linie de producţie din Belgia.

Gigantul farmaceutic a produs deja sute de mii de doze la o fabrică din Puurs, Belgia.
 
Acestea sunt stocate pentru a fi distribuite în toată lumea după încheierea studiilor clinice şi aprobarea lor de autorităţile de reglementare. Gigantul american plănuieşte o producţie de 100 de milioane de doze în acest an, din care 40 de milioane sunt destinate Regatului Unit.
 
Directorul sucursalei Pfizer din Marea Britanie a declarat pentru presa britanică: „A fost minunat să vedem apărând primul flacon pe linia de fabricaţie. M-am bucurat nespus că toată munca noastră de până acum a avut drept rezultat un produs finit”.
 
Pfizer, care lucrează în parteneriat cu compania germană BioNTech, desfăşoară în prezent un studiu clinic pe 44.000 de oameni şi va aplica pentru o autorizare de urgenţă a vaccinului anti-COVID-19 în SUA până în noiembrie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările