Trei oameni au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit într-o pădure din Germania

Trei oameni au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit într-o pădure din Germania

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria.  Foto: Twittwer / Focus online

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa. Cauza accidentului nu este clară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită, conform Agerpres.

Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord. 

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. 

Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit. 

 

 

 
Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. "Situaţia este foarte deprimantă", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările