Protest al sutelor de coronasceptici în faţa unui spital: „Covid este o farsă“. Medic: „M-am simţit dezgustat“ VIDEO

Protest al sutelor de coronasceptici în faţa unui spital: „Covid este o farsă“. Medic: „M-am simţit dezgustat“ VIDEO

Protest anti-mască a avut loc şi în Germania FOTO EPA-EFE / Filip Singer

Sute de englezi care nu purtau mască s-au adunat în seara de Anul Nou la un spital din Londra, unde erau trataţi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul Matthew Lee, care i-a auzit pe protestatari, a spus că s-a simţit dezgustat şi a distribuit un video cu mulţimea adunată. ”Am lucrat până târziu în tură şi când am ieşit am văzut asta. Sute de oameni fără mască, beţi, care strigau ”Covid este o farsă”, chiar în faţa spitalului în care sute de pacienţi sunt internaţi cu covid şi mor”, a scris doctorul.
 
”De ce oamenii nu iau în serios gravitatea acestei pandemii?”, s-a întrebat medicul. „Sunt dezgustat, dar mai ales am inima frântă. Aş vrea ca oamenii să poată vedea gravitatea COVID-19 şi moartea din spitale şi sacrificiile pe care le fac lucrătorii din domeniul sănătăţii. Numai săptămâna asta a fost atât de dură. Ignoranţa lor îi răneşte pe alţii. Îmi doresc cu adevărat ca oamenii să se păstreze în siguranţă”, a mai scris doctorul.
 
Numărul zilnic de cazuri de coronavirus din Marea Britanie a crescut cu 63% într-o săptămână, după ce 53.285 de persoane s-au dovedit pozitive într-o singură zi. Ţara a raportat pe 1 ianuarie alte 613 decese, inclusiv moartea unui copil de 8 ani.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările