Căutări cu elicopterul şi trei arestări la Munchen, după o încăierare între două bande rivale

Căutări cu elicopterul şi trei arestări la Munchen, după o încăierare între două bande rivale

FOTO Arhivă

Trei persoane au fost arestate după ce o autoutilitară în care se aflau mai multe persoane a intrat într-un grup de persoane, pe o alee, la Munchen, în cadrul unui război între bande, potrivit poliţiei, relatează DPA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Natura implicării în această infracţiune” face obiectul unei anchete, a anunţat joi poliţia, fără să dezvăluie identitatea celor trei suspecţi sau rolul pe care l-au jucat în incidentul de miercuri.

Primele date ale anchetei arată că exista o relaţie anterioară între atacatori şi persoane rănite, care indică o legătură cu bande rockeri sau motociclişti, declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

După ce autoutilitara a intrat în grup, pe alee, şase persoane au coborât din vehicul şi au atacat grupul cu arme, inclusiv arme albe.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 42 şi 56 de ani au fost răniţi, fie cu maşina, fie în încăierări. Viaţa niciunuia nu este în pericol, a anunţat poliţia.

Atacatorii au reuşit să fugă în timp ce poliţia încercuia zona şi efectua căutări cu un elicopter.

Poliţia a anunţat că nu există niciun pericol la adresa publicului.

Avem de-a face cu o altercaţie extrem de violentă între două bande rivale de rockeri cunoscute poliţiei”, a declarat miercuri seara, pentru Antenne Bayern, ministrul de Interne al landului Bavaria Joachim Hermann.

Este inacceptabil ca războaie între bande să aibă loc pe străzile Munchenului”, a denunţat el.

Faptul că primul suspect a fost arestat este un mare succes pentru poliţia noastră”, aprecia el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările