VIDEO Jaf neobişnuit în Hong Kong, în contextul panicii cauzate de coronavirus: înarmaţi cu cuţite, trei hoţi au furat sute de role de hârtie igienică

VIDEO Jaf neobişnuit în Hong Kong, în contextul panicii cauzate de coronavirus: înarmaţi cu cuţite,
trei hoţi au furat sute de role de hârtie igienică

Politişti păzind hartie igienică în Hong Kong Captură YouTube/ South China Morning Post

Trei hoţi înarmaţi cu cuţite au furat 50 de pachete de hârtie igienică atacând un camion cu marfă în exteriorul unui supermarket, a anunţat poliţia locală, luni, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii i-au prins pe doi dintre hoţi şi au recuperat toată hârtia igienică, în valoare de aproximativ 220 de dolari. Al treilea hoţ încă este căutat.

„Un bărbat care livra marfă a fost ameninţat cu cuţitele de trei bărbaţi care au luat din camion hârtie igienică în valoare de peste 1.000 de dolari din Hong Kong“, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Bbc.com notează că hoţii au acţionat în exteriorul unui supermarket din Mong Kok.

Din cauza panicii provocate de răspândirea coronavirusului, locuitorii din Hong Kong au golit rafturile magazinelor, oamenii făcându-şi provizii de hârtie igienică, produse de curăţat şi alimente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: