Fetiţe din China sunt şantajate de colegele mai mari să facă sex cu oficialii guvernamentali

Fetiţe din China sunt şantajate de colegele mai mari să facă sex cu oficialii guvernamentali

Fetiţele sunt şantajate de colegele mai mari pentru a-şi vinde viriginitatea FOTO Daily Mail

Bande de fete din şcolile chineze sunt angajate de oameni de afaceri să şantajeze colegele mai mici pentru a-şi vinde virginitatea oficialilor guvernamentali. Mogulii chinezi încheie din ce în ce mai multe aranjamente pentru favoruri sexuale acordate liderilor de partid corupţi, se arată în rapoarte citate de „Daily Mail“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-unul dintre cazurile care scandalizează Occidentul, un „tribunal“ format din adolescentele dintr-o şcoală a provinciei Shanxi a ordonat colegelor mai tinere să se dezbrace şi să se lovească una pe alta, în timp ce hainele lor le erau tăiate cu cuţite. 
 
Părinţii victimelor din cazul Shanxi susţin că violatorii au ameninţat copiii că vor difuza poze cu ei dezbrăcaţi, dacă nu sunt de acord să-şi vândă virginitatea. Se pare că, potrivit rapoartelor, unele dintre fete aduceau un profit şi de 800 de dolari.
 
Un alt caz din Henan: zeci de fete de şcoală sunt fotografiate dezbrăcate într-un club de noapte. Imaginile cu ele au fost folosite pentru a le şantaja să facă sex cu oficialii locali şi chiar să aducă noi fete. 
 
Presa chineză susţine că în multe dintre aceste cazuri, afacerişti puternici organizează aceste activităţi pentru a câştiga politicienii.
 
Potrivit publicaţiei Globalpost, cazurile în care fetele de vârstă şcoală sunt exploatate sexual sunt „şocant de comune“. Victimele sunt duse deseori în baruri de karaoke sau în hoteluri de colegele lor mai mari care au deja legături cu afacerişti influenţi.
 
La sfârşitul anului trecut, Globalpost a raportat că au început investigaţiile asupra unor persoane care au maltratat „zeci de fete din Yunnan, care au fost oferite cadou liderilor partidului din afara provinciei“. Se pare că fetele au fost mituite de o femeie ce era intermediar, înainte de a fi ameţite forţat cu băutură. Unele dintre victime au susţinut, mai târziu, că au fost drogate şi violate.
 
În provincia Hainan, directorul unei şcoli a fost acuzat că a fost implicat într-o „şedinţă cu droguri“, la care au participat şi şase eleve din şcoală dar şi un oficial local.
 
Aproximativ 50 de tinere au fost vizate într-un caz separat din capitala provinciei Yunnan, Kunming. Se pare că s-ar fi efectuat şi nişte arestări, însă potrivit unor rapoarte, cei implicaţi au primit pedepse cu suspendare.
 
Însă poliţia chineză a declarat că nu au descoperit dovezi despre implicarea oficialilor guvernamentali în prostituţie, în ciuda „investigaţiilor repetate“, conchide „Daily Mail“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările