Bărbatul care susţinea că are cea mai mare familie din lume a murit. Câte soţii şi câţi copii avea acesta VIDEO

Bărbatul care susţinea că are cea mai mare familie din lume a murit. Câte soţii şi câţi copii avea acesta VIDEO

FOTO Captură video

Ziona Chana, şeful unei secte religioase care practica poligamia, a murit duminică, la vârsta de 76 de ani, în statul indian Mizoram. Acesta a fost capul celei mai mari familii din lume, având 38 de soţii, 89 de copii şi 36 de nepoţi. Acesta suferea de diabet şi hipertensiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii au declarat agenţiei de ştiri PTI că starea Chana s-a deteriorat acasă în satul său, Baktawng Tlangnuam. El a fost dus de urgenţă la spital duminică seara, unde a fost declarat mort la sosire.

Este greu de spus dacă Chana a fost într-adevăr şeful celei mai mari familii din lume, deoarece există alţii care pretind titlul.

De asemenea, este greu de estimat dimensiunea exactă a familiei Chana. Cel puţin o sursă susţine că a avut 39 de soţii, 94 de copii, 33 de nepoţi şi un strănepot, numărul total al membrilor ajungând la 181 de persoane, scrie BBC.

În timp ce diferite ştiri locale l-au menţionat că deţine „recordul mondial” pentru o familie atât de mare, nu este clar care este recordul global. Cu toate acestea, Chana şi familia sa sunt o senzaţie locală, atrăgând turişti în satul lor din nord-estul Indiei.

Ştirea a fost confirmată de ministrul şef al lui Mizoram, Zoramthanga, care şi-a prezentat condoleanţele pe Twitter.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările