Speak şi Ştefania vin la Chefi la cuţite ca să-l impresioneze pe Sorin Bontea: „Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!“

Speak şi Ştefania vin la Chefi la cuţite ca să-l impresioneze pe Sorin Bontea: „Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!“

Speak şi Ştefania FOTO Antena 1

Speak şi Ştefania vor să-şi arate talentul în bucătărie pentru a-l impresiona pe Chef Sorin Bontea, fost competitor la „Asia Express“, ediţia în care a participat şi cuplul celor doi cântăreţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce au trecut prin aventura vieţii lor în „Asia Express“, Speak şi Stefania vin în seara asta la „Chefi la Cuţite“ pentru a-l impresiona pe Sorin Bontea cu talentul lor în bucătărie. 

Ştefania este cea care stabileşte meniul şi paşii exacţi pentru realizarea lui, iar Speak va fi un suport de nădejde.

„Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!“, e prima reacţie a lui Bontea atunci când se deschid uşile. Nu vor lipsi nici poveştile din aventura „Asia Express“, nici încercările lui Speak de a-i convinge pe ceilalţi doi chefi să încerce şi ei să guste din celebrul stinky tofu

Dacă vor primi sau nu cuţitul, dacă Bontea va fi sau nu impresionat de preparatul lor, telespectatorii vor afla în această seară începând cu ora 20.30.

Ediţia de azi va aduce în faţa chefilor un ultramaratonist, un pilot de raliuri, un pictor, un băiat pasionat de make-up şi un bărbat care reuşeşte să facă magie în farfurie chiar dacă are ambele braţe amputate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările