Van Damme a devenit viral cu un dans pe o piesă românească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 59 de ani, Jean Claude Van Damme demonstrează că dansul şi pofta de viaţă nu au vârstă. Clipul în care actorul dansează pe o piesă de la Morandi a devenit rapid virală.

Jean Claude Van Damme, 59 de ani, s-a filmat în timp ce dansa pe melodia „Save Me”, a trupei Morandi. Fanii din toată lumea au comentat încântaţi prestaţia actorului şi mişcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră.

Cei doi artişti români au comentat alegerea actorului:

 „E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor şi, în acelaşi timp, o uimire că, după atâta timp, piesa „Save me” încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui şi-mi aminteşte de filmele sale după care eram toţi topiţi în copilărie!”, spune Randi.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată „Save Me”, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe ţări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele româneşti de succes internaţional şi că o piesă bună nu cunoaşte timpul”, adaugă Marius Moga. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite