Sacha Baron Cohen revine în TV cu scandal. Sarah Palin îl acuză că a păcălit-o să dea un interviu: „Am fost victima «umorului» bolnav şi rău intenţionat“

Sacha Baron Cohen revine în TV cu scandal. Sarah Palin îl acuză că a păcălit-o să dea un interviu: „Am fost victima «umorului» bolnav şi rău intenţionat“

Sarah Palin este fosta candidată republicană pentru funcţia de preşedinte al SUA FOTO Guliver/Getty Images

Sarah Palin (54 de ani), fosta candidată republicană pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, îl acuză pe actorul şi producătorul Sacha Baron Cohen (46 de ani) că a păcălit-o să dea un interviu pentru noul său serial, „Who is America?“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un mesaj publicat pe Facebook după ce Cohen şi postul de televiziune Showtime au anunţat lansarea serialului, Sarah Palin a spus că, împreună cu fiica ei, a fost păcălită să participe la un interviu pentru „Who is America?“, serial care în România va putea fi vizionat pe HBO GO, începând din 16 iulie. 
 
Palin ar fi fost contactată de reprezentanţi ai lui Baron Cohen privind oportunitatea de a onora veteranii americani şi a contribui la un serial documentar al Showtime. Palin a povestit că s-a întâlnit cu o persoană despre care spune că ar fi fost Cohen, deghizată ca un veteran invalid, în scaun cu rotile.
 
„Am participat la un lung «interviu» plin de sarcasm şi impertinenţă hollywoodiene, dar într-un final mi-am scos microfonul şi am plecat. Lipsa de respect arătată militarilor americani şi americanilor de clasă mijlocie prin comentariile străinului Cohen deghizate în întrebări de interviu a fost perversă. Vă puteţi bate joc cât vreţi de politicieni şi personalităţi publice nevinovate, dacă asta vă lasă să dormiţi liniştiţi noaptea, dar cum îndrăzniţi să râdeţi de cei care au luptat şi servit ţara noastră? Cu adevărat bolnav“, a scris Palin.
   
 
 
Ea a continuat: „Mă alătur unei lungi liste de personalităţi americane care au căzut victime «umorului» bolnav, exploatant şi rău intenţionat al «comicului» britanic Sacha Baron Cohen, autorizat şi sponsorizat de CBS/ Showtime“.
 
Palin a propus CBS şi Showtime să doneze „câştigurile“ de pe urma show-ului unui grup caritabil „care chiar respectă şi susţine veteranii americani“. 
 
Showtime, canal de televiziune premium, are venituri lunare din abonamente şi nu din reclame.
Sarah Palin a mai declarat că ea şi fiica ei au fost duse de către compania de producţie în mod intenţionat la un alt aeroport din Washington DC, ceea ce a însemnat pierderea zborului înapoi spre Alaska.
 
Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru personajele sale controversate, revine în televiziune după 10 ani cu serialul „Who is America“, care va putea fi vizionat pe HBO GO din 16 iulie.
 
Sacha Baron FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: