Record la debut de sezon - Un pensionar din Bucureşti a obţinut marele premiu „Câştigă România”, emisiunea-concurs difuzată de TVR 2

Record la debut de sezon - Un pensionar din Bucureşti a obţinut marele premiu „Câştigă România”, emisiunea-concurs difuzată de TVR 2

Foto TVR

Un pensionar din Bucureşti, Teodor Ciopală, a obţinut marele premiu „Câştigă România”, la numai două săptămâni de la debutul celui de-al optulea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2 şi găzduit de Virgil Ianţu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurentul, intrat în competiţie la finalul sezonului precedent, a răspuns corect în zece ediţii consecutive şi a devenit învingătorul celui de-al optulea sezon.

El a primit marele premiu, un autoturism, şi a adunat cea mai mare sumă câştigată vreodată în concursul de cultură generală „Câştigă România!”, 25.700 de lei. Ciopală a mai fost concurent în prima ediţie din primul sezon, în 2017.

El este al cincilea concurent care ajunge să câştige zece ediţii consecutive şi al patrulea care primeşte o maşină marcă românească.. „Mi se pare extrem de dificil să câştigi o ediţie în acest concurs, iar 10 ediţii e aproape imposibil. Şi, totuşi, el a reuşit şi va primi marele premiu. Le transmitem celor de acasă că îi aşteptăm să vină la «Câştigă România»”, a transmis Virgil Ianţu.

Teodor Ciopală este din Bucureşti, a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice şi a profesat ca economist. Printre pasiunile sale se numără muzica şi cititul şi a mărturisit că îl enervează explozia de neologisme fără rost care sufocă limba română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările