Provocare pentru fanii „Vlad“: regizorul serialului de la Pro TV pune la bătaie un rol în cel de-al doilea sezon FOTO

Provocare pentru fanii „Vlad“: regizorul serialului de la Pro TV pune la bătaie un rol în cel de-al doilea sezon FOTO

FOTO Pro TV

Regizorul serialului „Vlad“ a lansat o provocare pentru fanii producţiei, în urma căreia unul dintre ei va câştiga un rol în cel de-al doilea sezon al serialului de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizorul serialului „Vlad“, difuzat de Pro TV, îi provoacă pe fanii producţiei româneşti să se filmeze interpretând o emoţie şi să încarce filmuleţul pe site-ul concursvlad.protv.ro. 
 
Astfel, protagonistul celui mai votat mai votat videoclip va avea şansa de a interpreta un rol în cel de-al doilea sezon „Vlad“, care va debuta în această toamnă. 
 
„Dacă te-ai visat vreodată jucând într-un serial de succes, dacă dintotdeauna ai ştiut că locul tău e pe ecrane, acum e momentul tău. Intră pe concursvlad.protv.ro şi acceptă provocarea pe care Jesus del Cerro, regizorul serialului, a lansat-o tuturor celor care-şi doresc să trăiască răzbunarea în noul sezon «Vlad». Oamenii puternici joacă discret. Dar dacă ştii să joci, lumea e a ta“, anunţă reprezentanţii Pro TV.
 
Concursul se desfăşoară în perioada 1 - 21 iulie, iar fanii serrialului au de ales una dintre cele cinci provocări ale regizorului Jesus del Cerro - fii dur, fii îndrăgostit, fii misterios, fii plin de regrete sau fii deasupra tuturor.
 
Astfel, participanţii trebuie să încarce în formularul de pe site un videoclip de cel puţin 20 de secunde în care joacă emoţia pe care au ales-o (se pot înscrie mai multe videoclipuri). Cel mai votat videoclip va fi cel câştigător, potrivit reprezentanţilor Pro TV. 
 
Cel de-al doilea sezon „Vlad“ va debuta în această toamnă la Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările