PRO TV va difuza un episod special „Las Fierbinţi“. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobiţă, Celentano şi Aspirina Ziua Naţională FOTO

PRO TV va difuza un episod special „Las Fierbinţi“. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobiţă, Celentano şi Aspirina Ziua Naţională FOTO

FOTO PRO TV

Ca în fiecare an, Ziua Naţională a României este un moment special în Fierbinţi. Tradiţia locului spune că e ziua în care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasă de a mai fura nişte bani din fondurile publice. Dacă va reuşi şi în acest an să-şi pună în aplicare planul, vedem astăzi, de la ora 20:30, într-un episod special "Las Fierbinţi".

Ştiri pe aceeaşi temă

De această dată, creativitatea lui Vasile generează o strategie prin care să scoată nişte bani din fondurile primăriei, dedicate Zilei Naţionale a României, cu ajutorul lui Bobiţă.
 
Folosindu-se de organizarea unui concurs cu premii substanţiale pentru fierbinţeni, prin care desemnează gospodarul care are ”cea mai frumoasă casă decorată special de 1 decembrie” sau localnicul care face ”cea mai bună fasole cu ciolan”, cei doi speră să dea lovitura. Spiritele se vor încinge atunci când Aspirina îi va confrunta pe Vasile şi Bobiţă, le va demasca planul, ba mai mult va face tot ce-i stă în putere ca premiile din concurs să ajungă la cei care chiar merită. 
 
 
"Am chemat PRO TV-ul, Vasile. Să facă un reportaj despre ce primar bun eşti tu şi cum dai premii în sat. Eh, şi o să mă duc pe la fiecare, că ştiu pe unde stă, să-i filmeze”, îi va spune aceasta primarului.
 
Un transport cu ajutoare de la Uniunea Europeană va face valuri pe uliţele din Fierbinţi. Celentano şi Firicel se alătură şi ei grupului de săteni care aşteaptă în ploaie şi frig campionul cu "haine, televizoare, frigidere, mâncare şi poate nişte... euro”. Un localnic din Dridu, un oraş din apropiere, se alătură mulţimii care aşteaptă, iar o luptă între ei stă să înceapă. 
 
 
Ce surpriză le pregăteşte Vasile sătenilor care vor pomana europeană, cum se vor distra fierbinţenii la petrecerea la care va cânta Maria Dragomiroiu, dar şi ce va spune Celentano atunci când televiziunea îl va întreba dacă a mai pregătit vreo poezie de Ziua Naţională a României, aflăm astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările