Pro TV, prima amendă de la CNA pentru „Ferma“: cât plăteşte postul pentru limbajul injurios şi discuţiile cu tentă sexuală din show

Pro TV, prima amendă de la CNA pentru „Ferma“: cât plăteşte postul pentru limbajul injurios şi discuţiile cu tentă sexuală din show

Brigitte şi Cream au folosit numeroase înjurături şi cuvinte jignitoare de-a lungul emisiunii FOTO Pro TV

Pro TV a fost amendat în premieră pentru reality show-ul „Ferma“, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) taxând injuriile şi limbajul cu conotaţii sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

CNA a amendat cu 10.000 de lei postul Pro TV pentru trei ediţii ale emisiunii „Ferma“, prezentată de Mihaela Rădulescu, scrie Paginademedia.ro. Sancţiunea a fost propusă de Radu Herjeu şi votată de toţi ceilalţi opt membri, iar cazul a ajuns pe masa forului după ce au fost primite mai multe sesizări privind imaginile nepotrivite pentru minori şi limbajul licenţios, dar şi discuţiile cu tentă sexuală.
 
Într-una dintre ediţiile vizate de CNA, DJ-ul Vali Bărbulescu şi-a provocat colegii să vorbească despre sexul oral. „Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aş dori să vă întreb ce părere aveţi despre sexul oral?“, le-a spus Vali celorlalţi concurenţi.
 
Într-o alta, cântăreaţa Cream (Claudia Pavel) lansează o tiradă de injurii la adresa vedetei TV Brigitte Sfăt: „Auzi, golancă perversă, să nu mai îndrăzneşti să vorbeşti despre mine. Vezi-ţi de treaba ta! Pe transport, direct spitalul 9, că eşti caz de psihiatrie. Eu cu tine am încheiat orice fel de discuţie. Şi eu aş fi tristă şi nebună dacă aş fi tu. Săraca de tine. Golancă infectă. Golancă perversă, nebună, centuristă infectă. Să se ducă pe centură la ea acasă. Să-şi scoată silicoanele şi să-şi vadă de treaba ei“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: