Leonard Miron, acuzaţii la adresa Andreei Marin: Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală

Leonard
Miron, acuzaţii la adresa Andreei Marin: Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală

Leonard Miron şi Andreea Marin

Leonard Miron (51 ani), fostul realizator TVR, face acuzaţii grave la adresa conducerii televiziunii publice şi a câtorva foste colege, printre care Andreea Marin, marina Almăşan sau Alina Sorescu.

Leonard Miron a declarant recent într-un interviu fanatik.ro că TVR, în momentul de faţă, trebuie să îşi recâştige credibilitatea, înainte să îşi recâştige audienţa, susţinând că directoarea actuală de la TVR Internaţional „nu are nici în clin, nici în mânecă cu televiziunea în general. E o chestie de pile şi relaţii“.

Mai mult, acesta o acuză pe Andreea Marin că îşi promovează în emisiune prietenii şi oamenii care o ajută în viaţa personală.

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audieenţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările