INTERVIU Radu Palaniţă, câştigător „Românii au talent“: „Nu există vreo sumă care să mă schimbe. Voi continua să lucrez la service-ul auto“

INTERVIU Radu Palaniţă, câştigător „Românii au talent“: „Nu există vreo sumă care să mă schimbe. Voi continua să lucrez la service-ul auto“

Radu Palaniţă a fost numit mecanicul cu voce de aur FOTO Pro TV

Radu Palaniţă a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru „Click pentru femei“ cum a fost acest parcurs pentru el, ce planuri muzicale are şi ce va face în continuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o finală cu totul diferită, transmisă din casele concurenţilor, publicul a decis: marele câştigător al celei de-a zecea ediţii a show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, este Radu Palaniţă, un mecanic auto cu o voce de aur. Acesta l-a impresionat la audiţii pe Florin Căliescu, cel care a apăsat Golden Buzz şi l-a trimis direct în finală, unde a interpretat piesa „My Way“, a lui Frank Sinatra.

Te aşteptai să câştigi?

Cred că fiecare dintre cei care au ajuns în finală, s-au gândit, măcar pentru o secundă, la cum ar fi dacă publicul ne-ar vota. Dar nu mă aşteptam să devină şi realitate. Oamenii de acasă m-au susţinut imens şi ei sunt parte din această piatră de temelie pe care o pun de acum la cariera mea, în muzică.

Care dintre contracandidaţii tăi ţi-a plăcut cel mai mult?

E greu să aleg pe cineva anume. Toţi au fost foarte buni în felul lor şi prin numărul pe care l-au pregătit. Şi nu putem uita că fiecare dintre noi a trebuit să-şi regândească modul în care s-a pregătit şi cum să arate materialul pentru marea finală.

Cum l-a afectat pandemia de coronavirus, cum s-a pregătit în aceste condiţii pentru finala show-ului de la Pro TV şi ce va face cu banii, citeşte în clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: