Doi actori din „Game of Thrones“, în distribuţia serialului „Lord of the Rings“, cea mai scumpă producţie TV din istorie

Doi actori din „Game of Thrones“, în distribuţia serialului „Lord of the Rings“, cea mai scumpă producţie TV din istorie

„The Lord of The Rings“ este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie FOTO Cinemagia

Amazon a anunţat prima parte a distribuţiei pentru serialul „Lord of the Rings“, din care fac parte în principal actori britanici, între care doi cunoscuţi din „Game of Thrones“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între cei 15 actori anunţaţi în distribuţia serialului „Lord of the Rings“ se numără Robert Aramayo şi Joseph Mawle, care au jucat în serialul HBO „Game of Thrones“, dar şi Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark şi Ema Horvath, scrie news.ro.
 
Producţia va începe luna viitoare în Noua Zeelandă. Serialul are  un buget de 860 de milioane de dolari, fiind cel mai scump din istorie.
 
Serialul Amazon este coordonat de J.D. Payne şi Patrick McKay.
 
 
 
Robert Aramayo l-a jucat pe Ned Stark în tinereţe, în „Game of Thrones“ FOTO IMDb
 
Adaptarea are la bază întâmplări petrecute înaintea celor din romanul „The Fellowship of the Ring“ al lui J.R.R. Tolkien, după care a fost realizat primul lungmetraj din trilogie, lansat în 2001.
 
„The Lord of the Rings“ este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie, generând încasări de peste 2,5 miliarde de dolari în toată lumea.
 
Joseph Mawle l-a jucat pe Benjen Stark în „Game of Thrones“ FOTO IMDb

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: