Cine sunt cele şase ispite feminine ale noului sezon „Insula iubirii“

Cine sunt cele şase ispite feminine ale noului sezon „Insula iubirii“

Un nou sezon „Insula iubirii“ începe luni, de la 20.30, la Antena 1

Cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii“, prezentată de Radu Vâlcan, începe din 8 mai, la Antena 1 şi va fi difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30. Antena 1 a anunţat cele şase ispite feminine cărora trebuie să le reziste concurenţii care au ales să îşi testeze încrederea în partenerele lor în Thailanda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele cinci cupluri care au plecat pe Insula Iubirii cu speranţa că Thailanda le va oferi doar surprize plăcute şi momente fericite, la finalul cărora îşi vor dovedi că relaţia lor este indestructibilă, vor avea de înfruntat multe probe şi se vor confrunta cu temeri legate de parteneri sau vor descoperi lucruri neaşteptate inclusiv despre ei înşişi. Iar ispitele vor avea un rol hotărâtor pe acest drum complet imprevizibil. 
 
Domnii vor petrece nu mai puţin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice, în compania unor femei care vor încerca să-i ademenească cu farmecele lor. Cele şase ispite sunt:
   
Deea (27 de ani) nu mai are nevoie de multe prezentări. Telespectatorii Antena 1 şi fanii emisiunii au cunoscut-o în primul sezon în postura de concurentă, în rolul de ispită în cel de-al doilea şi au ascultat-o cântând la „X Factor“, unde şi-a împlinit un vis din copilărie. Pasionată de sport şi dans, Deea spune că încă de mică şi-a dorit să devină cântăreaţă şi anul trecut a lansat piesa „Spune da“. Senzuală, asumată şi directă, Deea se va întoarce în cel de-al treilea sezon al Insulei, mai hotărâtă ca niciodată să-i cucerească pe noii concurenţi. 
 
FOTO Antena 1
 
Cătălina (26 de ani), actriţă şi fotomodel, revine de asemenea pe Insula Iubirii, cu experienţa acumulată până acum şi cu frumuseţea ingenuă care i-a fermecat pe bărbaţi şi anul trecut. Ea speră ca şi acest sezon o va provoca şi o va inspira. 
 
FOTO Antena 1
 
Maria (27 de ani) spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulţi oameni, dar şi să se descopere pe sine. Spune că îşi cunoaşte foarte bine calităţile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care şi-l asumă din nou în Thailanda, o încântă. 
 
FOTO Antena 1
 
Nicoleta (27 de ani) nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune şi este o apariţie nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii“. Se consideră o persoană îndrăzneaţă, pozitivă, spontană, amuzantă şi sociabilă. Locuieşte în Anglia, unde are o firmă de curăţenie, se întreţine singură şi spune că nu îi lipseşte nimic. Participă la emisiune în rolul de ispită pentru că îi plac provocările şi îi place să cunoască oameni noi.
 
FOTO Antena 1
 
Anuryh (McAnuryh) (24 de ani) este o nouă ispită care îşi va etala farmecele în acest sezon. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calităţi care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii). Îşi doreşte ca pe viitor să devină cântăreaţă de muzică rap şi consideră că pe „Insula Iubirii“ îi va fi foarte uşor să ispitească.

FOTO Antena 1
 
Bianca (28 de ani) este, de asemenea, la prima ei apariţie la „Temptation Island“ şi, dat fiind faptul că este fotomodel şi hostess este convinsă că în ipostaza de ispită va avea succes. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă si amuzantă. 
 
FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: