Beatrice Rancea, în juriul noii emisiuni de dans de la Kanal D

Beatrice Rancea, în juriul noii emisiuni de dans de la Kanal D

Beatrice Rancea FOTO Kanal D

Reprezentanţii Kanal D au anunţat că regizorul de teatru Beatrice Rancea (57 de ani) va face parte din noul show de dans „Îmi place dansul“, care va fi difuzat din toamnă de postul turcesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beatrice Rancea, personalitate marcantă a lumii artistice din România, va face parte din juriul show-ului ce va aduce  telespectatorilor Kanal D, din toamnă, o nouă competiţie de dans. Din pasiunea pentru dans, în toate formele lui, vine şi numele acestui show, „Îmi place dansul“. 

„Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentaţi, dăruiţi dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluţiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câştigător în pariul cu scena, cu viata“, a declarat Beatrice Rancea. 

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciaţi regizori de spectacole de teatru şi operă, atât în ţară, cât şi în străinătate. A montat zeci de producţii, dansul reprezentând o componentă importantă a acestora.  

A desfăşurat o activitate prodigioasă ca balerină profesionistă până la 30 de ani, vârstă la care, în urma unui accident ce i-a afectat ireversibil genunchiul, a fost nevoită să îşi regândească traseul carierei. Nu a renunţat la scenă, ci s-a orientat spre regie şi a îmbogăţit viziunea regizorală cu perspectiva ludică şi plină de pasiune a dansului. A avut numeroase apariţii în show-uri TV de succes şi în toate contextele în care s-a manifestat, a fost evidentă dragostea pe care o poartă dansului, această formă de expresie atât de sensibilă, expansivă.

În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Nationale din Iaşi, activitate în cadrul căreia îmbină pasiunea pentru scenă, calităţile de organizator şi dorinţa de a aduce oamenilor, prin activitatea acestei instituţii de cultură, cât mai multă bucurie estetică, spirituală.  

Kanal D le pregăteşte telespectatorilor, pentru aceasăa toamnă, „Îmi place dansul“, o competiţie ce combină bucuria dansului cu frumuseţea reuşitei de a fi cel mai bun. Concurenţii îşi vor demonstra calităţile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar evoluţiile lor vor fi însoţite de cele mai tari hituri ale momentului. Un juriu exigent va evalua performanţa candidaţilor pe parcursul emisiunii, spun reprezentanţii postului.

Câştigătorul competiţiei va intra în posesia premiului de 100.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro), iar în noua emisiune, un juriu va analiza prestaţia concurenţiilor pe ringul de dans. 
 
Show-ul se află în etapa de casting. Astfel, toti cei care îşi doresc să intre în competiţia televizată pentru a-şi demonstra talentul se pot înscrie pe pagina oficială de casting a emisiunii, casting.kanald.ro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările