Au început filmările pentru un nou sezon „Chefi la cuţite“. Scărlătescu: Îmi doresc să câştig fie cu un sudor, o croitoreasă sau cu un profesor universitar FOTO

Au început filmările pentru un nou sezon „Chefi la cuţite“. Scărlătescu: Îmi doresc să câştig fie cu un sudor, o croitoreasă sau cu un profesor universitar FOTO

Au început filmările pentru noul sezon „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

La nici o lună de la difuzarea finalei celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuţite“, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol s-au reîntors pe platouri pentru a filma un nou sezon al cooking show-ului de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă chef Scărlătescu (46 de ani) a fost ocupat cu selfie-urile, iar chef Bontea (48 de ani) a fredonat mai toată ziua pe platouri, chef Dumitrescu (31 de ani), câştigătorul ultimului sezon, şi-a făcut apariţia într-un mod inedit: pe o trotinetă electrică.
 
Revederea a fost aşteptată de toţi cei patru, iar chefii, în ciuda rivalităţilor din confruntările pe echipe ale sezonului trecut, s-au bucurat să îşi reia locurile la masa juriului pentru etapa lor preferată a emisiunii: jurizările pe nevăzute. 
 
 
FOTO Antena 1
 
Aceştia au declarat că degustarea unor preparate misterioase şi încercarea de a ghici ce personaj se află în spatele uşilor îi lasă de multe ori fără replică. „Sezonul trecut am primit ostropel de pui cu piure de cartofi din partea unei concurente ce practica sado-maso. Toţi trei am acordat câte un cuţit şi am rămas fascinaţi când s-au deschis uşile, pentru că ne aşteptam să intre o bunicuţă simpatică. A fost o jurizare de poveste, tocmai de aceea suntem tare curioşi să vedem ce ne rezervă valul nou de concurenţi înscrişi anul acesta“, a afirmat chef Scărlătescu. 
 
FOTO Antena 1
  
Sezonul şase ascunde multe surprize, atât pentru telespectatori, cât şi pentru chefi, iar pentru o parte din candidaţi, un nou sezon înseamnă o nouă şansă de a demonstra că au sarea şi piperul necesar unei competiţii „la cuţite“, anunţă reprezentanţii Antenei 1. 
 
Membrii juriului au şi mai multe aşteptări de la cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei „Chefi la cuţite“, ţinând cont de standardul ridicat setat de concurenţii din cel de-al cincilea sezon. Şi pentru că Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au adjudecat fiecare câte două finale, clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte şi mai aprig în sezonul cu numărul şase. 

„Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca în acest sezon să câştig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriţă. Şi lista poate continua!“, mărturiseşte Scărlătescu. 

Bogdan Vandici, câştigătorul ultimului sezon este din Oradea, are 21 de ani şi este bucătar de la vârsta de 18 ani. Pentru a impresiona juriul, concurentul a ales să facă o prăjitură Pavlova pentru proba finală, cea care i-a adus şi cele trei cuţite în etapa preselecţiilor.  
 
Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, şi-a luat o diplomă de bucătar şi apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecţii importante. N-a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama şi a decis să fie aproape de familie. 
 
„Pentru o perioadă am simţit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum“, a povestit Bogdan, care a mărturisit şi care este visul său, acum că a câştigat marele premiu. 
 
„De patru ani lucrez în bucătărie, am început la vârsta de 18 ani, iar până la 30 de ani îmi doresc să am restaurantul meu. Ăsta e scopul meu şi sper să reuşesc până atunci“, a mărturisit marele câştigător „Chefi la cuţite“ 2018. 
 
FOTO Antena 1
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: