Adrian Sârbu lansează trei televiziuni: câţi bani investeşte şi care va fi profilul posturilor

Adrian Sârbu lansează trei televiziuni: câţi bani investeşte şi care va fi profilul posturilor

FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Omul de afaceri Adrian Sârbu a primit din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) încă trei licenţe pentru alte trei posturi de televiziune – unul de ştiri, unul de business şi unul de divertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

După Smart TV, post condus de Adrian Sârbu şi Marius Tucă, omul de afaceri va lansa alte trei televiziuni – Aleph Business, Aleph News şi Aleph Comedy, anunţă Paginademedia.ro
 
Compania care va opera cele trei licenţe audiovizuale este Aleph Media SRL, deţinută de Cristina Iacob, regizoarea filmelor „Selfie“, „Oh, Ramona“ şi iubita lui Sârbu. 
 
„În ebraică, Aleph este prima literă şi primul numar, Începutul, primul pas, cel mai important. Aleph este promisiunea noastră să prezentăm adevărul netrunchiat, realitatea necosmetizată“, se arată în proiectul depus la CNA. 
 
În ceea ce priveşte canalul informativ, Sârbu a explicat că va exista un număr mult mai mare de ştiri internaţionale, în timp ce postul de divertisment va difuza atât programe străine, cât şi româneşti. „Evident că vorbim de un umor de tip bun şi nu de un umor suburban, mârlănesc, care din nefericire e prezent mai ales în online“, a precizat fostul şef al Pro TV. 
 
În plus, Sârbu a anunţat că mai are în plan alte două canale – unul de educaţie şi altul de lifestyle. 
Cât despre investiţii, acestea se ridică la peste 10 milioane de euro: 
Aleph Business - 5,4 milioane de euro
Aleph News - 1,7 milioane de euro
Aleph Comedy - 6,9 milioane de euro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: