Violoncelistul Adrian Naidin revine pe scenă, după incidentul în care mascaţii au descins în casa în care locuia

Violoncelistul Adrian Naidin revine pe scenă, după incidentul în care mascaţii au descins în casa în care locuia

Adrian Naidin reia concertul pe care trebuia să îl susţină în luna octombrie FOTO Marian Iliescu

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, începând cu ora 20:30, destinaţia este AdrianNaidin.ro. Astfel, violoncelistul Adrian Naidin revine pe scenă după ce a căzut de la etajul unu al imobilului în care locuia cu chirie, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concert a doua zi de Crăciun 

La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare încercare a vieţii, o încercare care i-a pus viaţa în pericol, iar urmările îl puteau face să spună adio muzicii. Artistul se afla în acel moment într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale şi urma să lanseze în cadrul unui concert la Teatrul Naţional din Bucureşti primele elemente importante de comunicare ale proiectelor sale artistice, spectacolul intitulându-se sugestiv, AdrianNaidin.ro.

A urmat o perioadă de incertitudine şi speranţă, mulţi oameni frumoşi fiindu-i alături, ajutându-l să treacă peste nefericitul accident. Credinţa şi voinţa lui Adrian au fost puternice şi el a reuşit, chiar şi nerefăcut total, să îşi reia activitatea muzicală şi să reprogrameze spectacolul amânat din 10 octombrie, în data de 26 decembrie.

Spectatorii vor putea să asculte melodii compuse de artist în ultimii trei ani, câteva melodii compuse în perioada de convalescenţă şi, pentru că este a doua zi de Crăciun, câteva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian. 

Cine urcă pe scenă cu Adrian Naidin 

Alături de Adrian Naidin, pe scenă, se vor afla artişti cu care acesta colaborează de mai mulţi ani, precum Cătălina Naidin, Ionuţ Micu şi Adrian Andrei.

Cătălina Naidin (vioară şi voce) a absolvit Academia de Muzică Gheoghe Dima din Cluj, specializarea Pedagogie Muzicală, ocupă în prezent postul de director al Centrului Muzical Naidin Concerts. A obţinut premii naţionale şi internaţionale la concursuri renumite de interpretare muzicală.

Ionuţ Micu (tobe) a început să cânte la vârsta de 9 ani, la acordeon. La 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi şi-a descoperit adevărata vocaţie: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Ţăndărică. A cântat iniţial în formaţia Talisman, au urmat Krypton, Compact şi, mai apoi, Phoenix. În prezent este liderul formaţiei RIT, a cărui gen de muzică este un amalgam de muzică rock şi etno.

Adrian Andrei (chitară) este compozitor, chitarist şi profesor de chitară la Şcoala Gimnazială de Arte nr.3 din Bucureşti. A obţinut premii la cele mai importante concursuri de chitară din ţară şi a susţinut numeroase recitaluri atât solo cât şi împreună cu fraţii săi, Constatin şi Aurelian, cu care formează trio-ul de chitare intitulat Trio Andrei. De mai bine de doi ani, activitatea lui Adrian Andrei pe scenele din Bucureşti a făcut ca muzica sa, alături de interpretarile sale inspirate să fie un reper în viaţa artistică a Capitalei.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduta“,  Secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzica de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.

Cu siguranţă căutările sale, ca artist, au găsit în inimile melomanilor nu doar răspunsuri la frământările şi efervescenţele interioare dar şi o admiraţie profundă pentru simplu şi frumos. Născut şi crescut în Ardeal, din tata oltean şi mama basarabeancă, lui Naidin îi place să spună: „Tatăl meu este din Oltenia, deci 50% sunt oltean. Mama mea este din Basarabia, deci 50% sunt moldovean şi 50% sunt ardelean. Deci, sunt 150% român“. 

Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate 

Persoanele care nu au returnat biletele la spectacolul anunţat anterior, au locurile deja rezervate, biletele  cumpărate  rămânând  valabile. Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB şi online pe:  www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro şi www.iabilet.ro

Şocul vieţii pentru Adrian Naidin 

În luna septembrie, violoncelistul Adrian Naidin a fost dus la Spitalul Elias din Capitală  după ce a căzut de la etajul 1 al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis. „Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor politişti“, a scris acesta pe Facebook explicând că aceştia au greşit uşa şi au năvălit peste el în casă crezând că intră în locuinţa unor traficanţi de droguri. „Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj“, a mai scris Adrian Naidin. Naidin a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat surse din Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, aproximativ un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare. Sursele citate au precizat că Adrian Naidin le-ar fi spus poliţiştilor că el nu avea cunoştinţă despre acea cultură indoor şi nici de drogurile din casă, el locuind acolo cu chirie.

Reprezentanţii Poliţiei Române spun că poliţiştii antidrog care au făcut percheziţiile i-au spus violoncelistului Adrian Naidin că nu au treabă cu el, dar la scurt timp după discuţie acesta a sărit de la etajul unu al imobilului în care locuia şi unde anchetatorii au descins pentru că îl vizau pe proprietarul imobilul, suspectat că este liderul unei reţele de traficanţi de droguri. În replică, Adrian Naidin s-a apărat şi a scris pe Facebook că este nevinovat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările