VIDEO Dana Nălbaru, piesă nouă despre suferinţa la 40 de ani: Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac

VIDEO Dana Nălbaru, piesă nouă despre suferinţa la 40 de ani: Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac

Dana Nălbaru a lansat „Drama“ FOTO Cristina Roncea

Cântăreaţa Dana Nălbaru (42 de ani), fosta solistă a trupei Hi-Q, a lansat „Drama“, o piesă despre suferinţa de la 40 de ani, în contextul campaniei de conştientizare „Redescoperă iubirea“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Nălbaru a lansat o nouă piesă, denumită simbolic „Drama“, ce spune povestea oamenilor în vieţile cărora apar schimbări majore în jurul vârstei de 40 de ani şi, totodată, care se află în suferinţă.
 
„Drama“, a doua piesă din campania „Redescoperă iubirea“, compusă şi interpretată de Dana Nălbaru, vine cu un mesaj puternic despre drama oamenilor însinguraţi şi nefericiţi fix în acea etapă a vieţii când se aşteptau să fie împliniţi pe toate planurile. 
 
„Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare «Redescoperă iubirea», lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această «Dramă», care afectează prea multă lume din jur“, declară Dana Nălbaru.
 
Dana este cea care a creat muzica şi versurile, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra). Videoclipul este produs şi regizat de soţul cântăreţei, Dragoş Bucur, director de imagine fiind Adrian Padureţu. 
 

„Mulţi dintre noi creştem în credinţa că iubirea este facilă, asemeni unei adieri diafane de primăvară şi, apoi, descoperim că profunzimile acesteia au forţa de a scoate din lăuntrul nostru nu doar tot ce-i mai luminos, dar şi întunericul pe care speram să nu-l mai trăim vreodată, şi care apare, aidoma dramei certe a zilelor de toamnă. În tot acest proces, inconfortabil, de conştientizare, avem nevoie să ştim că celuilalt încă îi pasă, că nu a uitat nici zilele însorite şi calde de vară, că amintirile plăcute sunt păstrate la loc de cinste în inima care sperăm că bate, cu înverşunare, şi pentru noi. Dar, ce-mi place şi mai tare la piesa Danei Nălbaru, este accentul pus pe memoria corpului; în iubire, ca şi în luptă, mintea îşi croieşte realitatea după bunu-i plac, dar trupul nostru păstrează înmagazinate, mereu vii, frânturi din adevărul care ne poate ajuta să ajungem, din nou, în interiorul sufletului nostru şi al omului despre care spunem cândva că... fără acesta nu am putea trăi“, declară Gaspar Gyorgy, psihoterapeut relaţional.
 
Campania „Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru“ a fost lansată în octombrie 2018, în Bucureşti. Au urmat întâlnirile cu publicul la Braşov, Constanţa şi Cluj.  
 
Pentru a vorbi despre iubirea uitată, despre iubirea la vârsta a treia, un tabu al societăţii româneşti, Dana Nălbaru a lansat la Pro TV, în aprilie 2019, prima dintre cele patru compoziţii din proiect, sub forma unui clip cinematic, „Uitarea“, produs tot de Dragoş Bucur.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: