Trupa rock Deep Purple se întoarce în România. Pe ce dată vine la Cluj şi care este preţul biletelor VIDEO

Trupa rock Deep Purple se întoarce în România. Pe ce dată vine la Cluj şi care este preţul biletelor VIDEO

Deep Purple, la Romexpo FOTO Radu Popovici

Legendara trupă rock Deep Purple a anunţat un nou concert în România, care va avea loc în iarna acestui an, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deep Purple vine din nou în România pe 10 decembrie 2019, la Cluj, unde vor susţine un concert pe scena Sălii Polivalente.
 
Pe scena din Cluj solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice şi Roger Glover, la chitară bass, îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse şi clăparul Don Airey. 
 
Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General - 190 lei şi Golden Circle – 250 lei sau cu loc, la preţurile de 130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei, 250 lei, şi 400 lei (Lojă VIP). 

Acestea se pot cumpăra începând cu 11 aprilie, ora 11.00, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).
 
Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care grupul se afla în topurile industriei muzicale. 
 
Albume de succes precum „In Rock“ (1970),  „Machine Head“ (1972), „Made In Japan“ (1973) şi melodiile „Smoke On The Water“, „Child In Time“ şi „Soldier Of Fortune“ au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete şi albume.
 
Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, apariţiile lor live generează multiple dezbateri între fanii mai vechi şi mai noi, mai ales după reeditarea albumului „Now what?!“. Cu Disc de Aur şi Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare.
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările