Spotify va scoate toată muzica lui Neil Young de pe platformă

Spotify va scoate toată muzica lui Neil Young de pe platformă

foto shutterstock

Compania Spotify a transmis că muzica lui Neil Young nu va mai fi disponibilă pe platformă, aceasta onorând cererea artistului.

În urmă cu o zi, Neil Young a făcut o postare prin care a cerut să fie scoase toate piesele sale de pe platforma Spotify. Acesta a fost ofensat de comentariile lui Joe Rogan despre vaccinarea împotriva Covid-19 şi a lăsat de înţeles că Spotify îl "pot avea pe Rogan sau Young, nu pe amândoi.", relatează CNN.

"Vrem ca tot conţinutul muzical şi audio din lume să fie disponibil pentru utilizatorii Spotify. Asta vine cu o mare responsabilitate în echilibrarea atât a siguranţei utilizatorilor, cât şi a libertăţii pentru creatori", a declarat un purtător de cuvânt al Spotify pentru The Washington Post. 

Acesta a precizat şi că politicile companiei sunt detaliate şi au fost şterse numeroase podcast-uri ce aveau în vedere şi subiectul cel mai controversat al ultimilor 2 ani. De asemenea a declarat că Spotify regretă decizia lui Neil de a-şi retrage muzica şi speră ca acesta să revină cât mai curând pe platformă. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările