O inedită piesă Prince, lansată după mai bine de 35 de ani AUDIO

O inedită piesă Prince, lansată după mai bine de 35 de ani AUDIO

„Don’t Let Him Fool Ya”, înregistrată de Prince în 1982, a fost lansată vineri de Prince Estate şi Warner Records, urmând să facă parte din ediţia deluxe a albumului „1999”, ce urmează să apară pe 29 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceasta este a treia compoziţie lansată de pe viitorul album, potrivit Variety. Piesa a fost înregistrată în studioul din casa lui Prince din Minnesota, împreună cu inginerul Don Batts. 
 
Ca majoritatea înregistrărilor incluse pe noua ediţie a „1999” - care cuprinde 23 de piese de studio nelansate până acum - fiecare parte din „Don’t Let Him Fool Ya” a fost înregistrată de artist: basul, tobele, chitarele, clapele şi vocea.
 
Albumul va fi disponibil în multiple formate. Pe lângă compoziţiile inedite înregistrate între noiembrie 1981 şi ianuarie 1983, va include un concert live integral din Detroit, care a avut loc pe 30 noiembrie 1982, parte a turneului „1999”. Seturile în firmat CD şi vinil vor include un DVD cu alt concert care nu a mai fost lansat până acum, filmat în 29 decembrie 1982, la Houston.
 
Prince, unul dintre cei mai prolifici muzicieni din toate timpurile, a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, ca urmare a unei supradoze accidentale cu medicamente. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: