Narcisa Suciu, despre provocările vieţii de mamă singură şi mutarea în Finlanda

Narcisa Suciu, despre provocările vieţii de mamă singură şi mutarea în Finlanda

Revine cu plăcere de fiecare dată când este chemată să cânte în ţară. Narcisa Suciu vorbeşte la „Pastila de Motivaţie“ despre pierderea mamei la 17 ani, experienţele prin care a trecut ca mamă singură, cum şi-a cunoscut soţul şi decizia de a se muta în Finlanda.

Ştiri pe aceeaşi temă

URMĂREŞTE interviul în modulul Adevărul live

 

A venit pe fugă la interviu. Deşi s-a întors la sfârşitul lunii noiembrie în ţară, aproape zilnic are interviuri şi este chemată să cânte în diferite locuri. .

„Când am plecat îmi imaginam că n-o să-şi mai amintească nimeni de mine, că nu o să mă mai asculte nimeni. Eram împăcată cu gândul“, mi-a spus Narcisa încă de la începutul interviului. 

Deşi locuieşte în Finlanda, distanţa nu o împiedică să revină în ţară de fiecare dată când este chemată de oamenii care îi iubesc muzica. A învăţat să colinde în corul bisericii la care bunicul era preot. Tot acesta i-a spus că dacă nu se bucură de darul vocii primite, cântându-le oamenilor, acesta îi va fi luat.

Despre cum şi-a pierdut mama la 17 ani, experienţele prin care a trecut ca mamă singură, cum şi-a cunoscut soţul în mediul virtual şi decizia de a se muta în Finlanda, Narcisa Suciu povesteşte într-un interviu „Pastila de motivaţie, astăzi, de la ora 12.00

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: