Liam Gallagher şi-a anulat concertul de la festivalul Fall in Love din Mogoşoaia: motivul invocat de artist a stârnit revoltă

Liam Gallagher şi-a anulat concertul de la festivalul Fall in Love din Mogoşoaia: motivul invocat de artist a stârnit revoltă

Liam Gallagher FOTO Guliver/Getty Images

Liam Gallagher, fost membru al trupei britanice Oasis, şi-a anulat în ultimul moment concertul pe care trebuia să îl susţină duminică seară la Festivalul Fall in Love de la Palatul Mogoşoaia. Spectatorii au fost de-a dreptul revoltaţi, mai ales după ce au aflat presupusul motiv pentru care cântăreţul nu a mai urcat pe scenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liam Gallagher (46 de ani) a fost unul dintre capetele de afiş ale primei ediţii a festivalului Fall in Love, desfăşurat în weekend-ul 31 august-1 septembrie pe domeniul Mogoşoaia. Însă, cu doar câteva minute înainte de începerea concertului, organizatorii au anunţat că starul britanic nu va mai urca pe scenă „din motive de siguranţă“. 

„Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta la Festivalul Fall in Love în seara aceasta (duminică, 1 septembrie - n.red.). Promotorul va încerca să stabilească o nouă dată pentru întoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în următoarele zile“, au transmis organizatorii.
 
La rândul lui, Liam Gallagher a publicat pe Twitter un mesaj în care preciza că este „extrem de supărat“ din cauza situaţiei: „Din motive de securitate legate de scenă, am fost sfătuiţi să nu concertăm la festivalul Fall in Love din seara asta. Sunt extrem de supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa este pe primul loc“.
 
Anularea concertului a stârnit revoltă în rândul spectatorilor, mai ales că mulţi veniseră special pentru el, unii chiar de peste hotare. Fanii au luat cu asalt pagina de Twitter a artistului, unde l-au criticat dur şi l-au acuzat că minte în privinţa motivului pentru care nu a mai dorit să cânte, mai ales că este cunoscut faptul că nu este pentru prima dată când îşi anulează show-urile în ultimul moment. 
„Deci scena a fost suficient de sigură pentru concertele susţinute de Kovacs şi Kaiser Chiefs (alţi headlineri ai festivalului - n.red.), dar nu şi pentru tine? Şi te aştepţi ca noi să credem asta... O mare dezamăgire“, „Problemele tehnice nu se anunţă cu cinci minute înainte de a te urca pe scenă. Dimineaţa la sound check a fost totul OK?! Cred că Liam s-a făcut praf la hotel şi îi era frică să nu cadă de pe scenă... Apropo, festivalul super mişto, felicitări pentru organizare“, „Doar pentru Liam am venit la Festival! Şi să anunţaţi în ultima clipă, când deja trebuia să cânte, e ruşinos!“, „Data viitoare încercaţi să-l aduceţi pe Noel, jumătatea bună din Oasis“, au fost doar câteva dintre comentariile spectatorilor. 

Duminică seară, au fost prezenţi la festival aproximativ 10.000 de persoane, după ce mesajul prin care era anunţată anularea concertului lui Liam Gallagher,  cei mai mulţi dintre spectatori au părăsit spaţiul de festival, potrivit News.ro. Toate activităţile şi concertele din festival s-au desfăşurat conform programului. 

În plus, la scurt timp după ce au anunţat anularea concertului, organizatorii Fall in Love au publicat pe pagina de Facebook a evenimentului un mesaj de mulţumire venit din partea managerului de turneu al trupei Kaiser Chiefs: „În numele Kaiser Chiefs, vreau doar să vă spun un mare mulţumesc pentru că aţi avut grijă de noi atât de bine, toată lumea chiar a făcut eforturi pentru a se asigura că am fost îngrijiţi, mai ales că a fost primul an al vostru. Este uimitor! Sperăm să vă vedem pe toţi din nou în curând“.

La prima ediţie a festivalului Fall in Love au cântat, printre alţii, Kovacs, De La Soul, Kaiser Chiefs, Disclosure DJ set, Underworld şi trupele româneşti The Mono Jacks şi Firma.
 
Liam Gallagher s-a făcut remarcat ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall“, „Supersonic“ şi „Don’t Look Back in Anger“. Având la bază fosta trupă The Rain, grupul Oasis a fost creat de Liam Gallagher (voce), Paul Arthurs (chitară), Paul McGuigan (bas) şi Tony McCarroll (tobe), cărora li s-a alăturat la scurt timp fratele mai mare al lui Liam, Noel Gallagher (chitară şi voce). 
 
Oasis s-a destrămat în 2009 pe fondul mai multor dispute dintre fraţii Gallagher, iar de atunci cei doi au făcut numeroase declaraţii controversate unul despre celălalt. 
 
Primul album solo al lui Liam, „As You Were“, lansat în 2017, s-a dovedit un succes, ajungând în primele poziţii ale topurilor din Marea Britanie.
 
 
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: