Annie Lennox: „Consider vaccinul anti-COVID-19 un privilegiu”

Annie Lennox: „Consider vaccinul anti-COVID-19 un
privilegiu”

Annie Lennox, cea mai de succes artistă britanică din istorie FOTO: Facebook/Annie Lennox

Una dintre cele mai apreciate artiste britanice din toate timpurile, Annie Lennox a scris o postare specială pe Facebook luni 1 martie după ce a făcut rapelul la vaccinul anti-COVID-19, vaccinându-se la Los Angeles, pe stadionul echipei de baseball LA Dodgers, cu vaccinul produs de Moderna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată ce a scris Annie Lennox, laureată a unui Oscar, a unui Glob de Aur şi a patru premii Grammy: „Totul este foarte bine. Nu am reacţii adverse. Voi purta însă în continuare masca şi voi păstra distanţa socială. De-a lungul vieţii mele am fost vaccinată împotriva a numeroase boli precum poliomielita, tetanos, febră tifoidă, difterie şi variolă şi sunt extrem de recunoscătoare că datorită acestor vaccinuri nu a trebuit să trec prin problemele medicale cauzate de către aceste boli. Consider vaccinul anti-COVID-19 un privilegiu. Nu vreau să mă infectez cu SARS-CoV-2 şi să ajung într-un spital să fiu ventilată mecanic, cum s-a întâmplat cu sute de mii de oameni ce din păcate au decedat. Şi nici nu vreau să trăiesc cu efectele pe termen lung cauzate de COVID-19”.

După ce a făcut carieră cu Eurythmics în anii 1980, Annie Lennox a urmat o carieră solo din 1992. A vândut până acum aproape 100 de milioane de albume, fiind considerată cea mai de succes artistă britanică din istorie. 

Cunoscută pentru implicarea sa constantă în acţiuni umanitară, Annie Lennox a fost decorată în 2011 de către regina Elisabeta a II-a cu Ordinul Imperiului Britanic.

Vă mai recomandăm şi:

Annie Lennox s-a căsătorit a treia oară

 

FOTO VIDEO Sexualitatea explicită din videoclipuri, combătută cu un sistem de rating asemănător celui pentru filme

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările