Un actor român îl va juca pe Viktor Orban într-un film despre Angela Merkel

Un actor român îl va juca pe Viktor Orban într-un film despre Angela Merkel

Angela Merkel şi Viktor Orban FOTO Guliver/Getty Images

Un actor român joacă rolul prim-ministrului Ungariei Viktor Orban într-un film despre cancelarul german Angela Merkel, intitulat „Merkel“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul român Radu Bânzaru face parte din distribuţia lungmetrajului „Merkel“, un film despre Angela Merkel, a cărui acţiune este plasată în vara anului 2015 şi prezintă etapele care au dus la deschiderea graniţelor Germaniei unui milion de refugiaţi sirieni, scrie Mediafax.
 
Radu Bânzaru va juca rolul lui Viktor Orban. Actorul român, în vârstă de 51 de ani, a mai jucat în filme ca „The Whistleblower“ (2010), de Larysa Kondracki, alături de staruri precum Rachel Weisz, Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave, „Toni Erdmann“ (2016), de Maren Ade, şi „Triunghiul morţii“ (1999), de Sergiu Nicolaescu.
 
Radu Bânzaru FOTO IMDb
 
Rolul titular din fimul despre cancelarul german va fi interpretat de actriţa de teatru germană Imogen Kogge, pelicula fiind regizată de Stephan Wagner şi produsă de Carte Blanche International şi radiodifuzorii publici germani RBB şi NDR, potrivit The Hollywood Reporter.
 
„Merkel“ este bazat pe „Die Getriebenen/The Driven“, un bestseller al jurnalistului german Robin Alexander, şi aduce în prim plan momentele care au marcat cea mai importantă decizie din viaţa cancelarului german, care se află în această funcţie încă din 2005.
 
Din distribuţia filmului, care se află în pregătire în Germania, mai fac parte actorii Josef Bierbichler şi Timo Dierkes.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: