TRAILER Lungmetrajul despre realizarea capodoperei „Citizen Kane”, produs de David Fincher, ajunge pe Netflix în decembrie

TRAILER Lungmetrajul despre realizarea capodoperei „Citizen Kane”, produs de David Fincher, ajunge pe Netflix în decembrie

Lungmetrajul „Mank”, regizat de David Fincher, cu Gary Oldman în rol principal, va fi lansat de Netflix pe 4 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hollywoodul anilor '30 este reevaluat prin ochii causticului critic social şi scenarist alcoolic Herman J. Mankiewicz, care face eforturi să finalizeze scenariul filmului „Cetăţeanul Kane” pentru Orson Welles. Filmul a fost lansat în 1941 şi, ulterior, premiat cu Oscar pentru scenariu.

Din distribuţie fac parte Amanda Seyfried, Lily Collins, Arliss Howard, Tom Pelphrey, Sam Troughton, Ferdinand Kingsley, Tuppence Middleton, Tom Burke şi Charles Dance.
 

Lungmetrajul, filmat alb-negru, este bazat pe scenariul scris în 2003 de Jack Fincher, tatăl regizorului, înainte de a muri. Producţia a fost realizată în toamna anului trecut. David Fincher este producător alături de Cean Chaffin şi Douglas Urbanski.

Fincher a lucrat recent cu Netflix pentru show-uri ca „House of Cards”, „Mindhunter” şi „Love, Death & Robots”.

După ce a fost premiat cu Oscar în 2018, pentru rolul Winston Churchill din „Darkest Hour”, Gary Oldman a filmat, între alţii, cu Steven Soderbergh pentru „The Laundromat”, producţie Netflix, cu Joe Wright pentru „The Woman in the Window” şi cu Zackary Adler pentru „The Courier”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările